Naslovna
Tko smo mi?

Što nudimo?

Dekoracija šatora

Ukoliko ste za vaš poseban dan izabrali proslavu u šatoru, oplemenite ga LED lampicama koje mogu formirati čarobno zvjezdano nebo ili obogatiti unutrašnjost. Također, lampice se mogu postaviti na vanjskom prostoru te tako činiti cjelinu koja svojim sjajem oduzima dah!

Interijeri

LED lampice savršeno se uklapaju u svaki interijer, bilo da se radi o modernom ili rustikalnom uređenju, svjetlucave dekoracije svakom prostoru daju poseban štih. Lampice su toplo bijele boje na bijelom kabelu zbog čega u prostor donose dodatnu dozu elegancije.

Eksterijeri

Vrhunska kvaliteta izrade garantira otpornost lampica na sve vremenske uvjete zbog čega su pogodne za dekoraciju vanjskih prostora. Bilo da se radi o hortikulturi, pojedinim arhitektonskim elementima ili dekorativnim elementima, lampice je moguće postaviti na gotovo sve što zamislite!

Dekorativni elementi

Iz ponude izdvajamo dekorativne elemente optočene svjetlošću lampica koji će oplemeniti vaš događaj i stvoriti jedinstveni photo corner za stvaranje nezaboravnih uspomena! Birajte između bajkovite kraljevske kočije, Pepeljugine kočije, blještavog photo cornera ili viseće avangardne skulpture. U kombinaciji s LED lampicama, dekorativni elementi stvorit će jedinstvenu atmosferu koja će sve prisutne ostaviti bez daha!

Kraljevska kočija

Kraljevska kočija toplo bijelih tonova stvorit će bajkoviti ugođaj u svakom okruženju, a ujedno će biti i omiljeni photo corner za sve uzvanike. Unikatni detalji i raskošni dizajn karakteriziraju ovu impozantnu kočiju koja će doći do izražaja i danju, a posebice u sumrak i noću.
DIMENZIJE: dužina: 3.6 m x širina: 1.6 x visina: 2.7 m

Pepeljugina kočija

Sigurno se sjećate čarobne kočije iz priče o Pepeljugi kojom je stigla na prinčev bal!

Imamo izvrsnu vijest! U našoj ponudi možete pronaći kočiju inspiriranu onom iz priče o Pepeljugi, optočenu svjetlošću tisuća lampica koja će vaš event pretvoriti u pravu bajku!

DIMENZIJE: dužina: 3.2 m x širina: 1.4 m x visina:2,4 m

Viseća skulptura

Avangardna viseća skulptura s koje se spuštaju svjetleće kugle u prostor će unijeti dozu glamura. Skulpturu je moguće postaviti na strop kako bi dodatno oplemenila prostor, ili pak na zid gdje može poslužiti kao zanimljiv photo corner.

DIMENZIJE: dužina 4m x širina 80 cm x visina 40 cm ( moguće je kombinirati 3 segmenta)

Stilizirana violina

Elegantna violina obasuta tisućama lampica bit će kraljica vašeg eventa, a plijenit će posebnu pažnju posjetitelja u stiliziranoj uvećanoj interpretaciji visine preko četiri metra. Ukoliko se radi o koncertu, proslavi ili vjenčanju, ova jedinstvena skulptura postat će centar zbivanja i najljepša kulisa za fotografiranje.

DIMENZIJE: visina 6 m x širina 2 m

Photo corner

Konstrukcija u zlatnoj boji isprepletena je lampicama toplo bijelih tonova, a s obzirom da se sastoji od 3 dijela, moguće ju je postaviti na vanjske i unutarnje prostore. Photo corner se po vašim željama može personalizirati, bilo da se radi o vašim inicijalima, imenima ili pak nazivu eventa, tvrtke ili branda.
DIMENZIJE: širina: 4 m x dubina: 2 m x visina: 2.5 m