Naslovna

Impressum i uvjeti korištenja

IMPRESSUM MREŽNE STRANICE ILLUMINUMART.COM

AEDI, obrt za usluge
Mučići 36
51213 Jurdani
OIB 61107477320

UVJETI KORIŠTENJA MREŽNE STRANICE

Sadržaj web stranice je informativnog karaktera i pruža se samo u svrhu opće informacije. Mrežna stranica nudi informativni sadržaj za zainteresirane skupine i omogućuje korisnicima da se informiraju o dostupnim uslugama.

Ne jamčimo da je sadržaj potpun, točan ili ažuriran.

Korištenjem mrežne stranice, krajnji korisnici prihvaćaju Uvjete korištenja te pristaju na korištenje mrežne stranice u skladu s Uvjetima korištenja.

Korištenjem sadržaja mrežne stranice illuminumart.com korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz tog korištenja te prihvaća koristiti sadržaj mrežne stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Sve informacije dostupne na ovoj mrežnoj stranici, isključivo su informativnog karaktera i za osobnu upotrebu.

Zaštita autorskih prava

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj mrežnoj stranici mogu se koristiti samo za osobne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem mrežne stranice illuminumart.com pristajete na zabranu reprodukcije, umnožavanja ili distribucije dizajna ili podloge ove mrežne stranice, kao i pojedinačnih elemenata mrežne stranice, dizajna logotipa, bez izričitog pisanog odobrenja.

Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja mrežne stranice illuminumart.com, bez izričitog prethodnog pisanog dopuštenja.

Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela sadržaja objavljenih na ovoj mrežnoj stranici bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava koja izričito pridržava pravo da takvo korištenje naplati po svojoj slobodnoj procjeni, kao da i sudskim putem i bez bilo kakvog upozorenja potraži zaštitu svojih prava i naknadu štete.

Ne ograničavajući se na prethodno navedeno, svatko tko vjeruje da mu je na ovoj mrežnoj stranici njegovo zaštićeno pravo kopirano ili upotrijebljeno na drugi način koji povrijeđuje dotično zaštićeno pravo, dužan je dostaviti opis autorskog djela za koje tvrdi da je povrijeđeno, bilo kakav valjan dokaz da ima pravo raspolagati autorskim djelom, bilo kao njegov autor ili opunomoćenik autora, opis lokacije na mrežnoj stranici illuminumart.com gdje se nalazi dotično autorsko djelo, te kontakt podatke. U najkraćem mogućem roku poduzeti ćemo sve odgovarajuće i moguće korake kako bi se obustavilo ili spriječilo daljnje kršenje navedenih autorskih prava.

Zaštita osobnih podataka (GDPR)

Putem ove mrežne stranice mogu se prikupljati osobni podaci mrežne stranice samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi. Obavezujemo se poštovati anonimnost i privatnost korisnika ove mrežne stranice.

Razlog obrade i prikupljanja podataka

Navedene podatke koristit ćemo isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga mrežne stranice illuminumart.com na zadovoljstvo korisnika.

Ne preuzimamo odgovornost za bilo kakve gubitke ili štete koje mogu nastati kao rezultat korištenja ove web stranice ili bilo kojeg povezanog sadržaja.

Odgovornost korisnika

Korištenjem ove mrežne stranice preuzimate odgovornost za podatke koje dajete. Strogo je zabranjena zlouporaba tuđeg identiteta na bilo koji način, lažno predstavljanje koje bi moglo dovesti do povrede bilo kojeg prava treće osobe.

Molimo vas da vodite računa o tome da slanje privatnih poruka putem elektronske pošte na Internetu može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešnoj dostavi.

Odricanje od odgovornosti

Mrežna stranica sadrži dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet sjedišta kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Na mrežnoj stranici nemamo nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet sjedištima, te ne odgovaraju za sadržaj istih. Ovo se osobito odnosi na točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na Internet sjedištima koji su kreirani od strane trećih osoba.

Do maksimalne zakonom dopuštene mjere, izuzimamo se od bilo kakve odgovornosti i ne odgovaramo za štetu koja na bilo koji način može nastati korištenjem ove mrežne stranice ili je na bilo koji način uz to vezana, za bilo koje radnje korisnika do kojih dođe uporabom ili zlouporabom sadržaja ove mrežne stranice te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja na Illuminumart.com.

Za više informacija o obradi osobnih podatka molimo provjerite naša Pravila privatnosti.

Ugrađeni sadržaji s drugih stranica

Članci na ovoj mrežnoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih mrežnih stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu mrežnu stranicu.

Te mrežne stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na mrežnoj stranici.

Analitike i kolačići

U svrhu unapređenja korištenja usluga na našoj stranici, moguće je korištenje tehnologije kolačići. Kolačić je mala tekstna datoteka koju mrežna stranica pohranjuje na vaš internetski preglednik. Kolačići su neophodni za uredno funkcioniranje određenih usluga i koriste ih gotovo sve mrežne stranice.

S obzirom na to da pamte vaše preferencije i prikupljaju informacije o korištenju mrežne stranice (statistiku), kolačići pridonose sigurnosti i brzini vaše interakcije s mrežnom stranicom i omogućuju da stranicu možemo prilagoditi potrebama korisnika. Uslugu upotrebe kolačića možete odbiti tako da podesite odgovarajuće upute na vašem pregledniku. Ipak, imajte na umu da ukoliko ne pristajete na uslugu kolačića možete biti uskraćeni za potpunu i funkcionalnu upotrebu ove mrežne stranice.

Naša mrežna stranica može sadržavati poveznice na druge mrežne stranice. Imajte na umu da mi nismo odgovorni za uvjete o privatnosti na drugim mrežnim stranicama. Kada s naše stranice odlazite na drugu mrežnu stranicu, budite oprezni i pročitajte njihove uvjete o privatnosti.

Naša mrežna stranica koristi uslugu Google Analytics, alat za praćenje i analizu prometa web stranica prema Google-ovim serverima u SAD-u. Google Analytics ne identificira individualne korisnike, niti vaše i bilo koje druge podatke dovodi u vezu IP adresama koje se nalaze na Google platformi. Izvještaje koje dobivamo putem alata Google Analytics koristimo isključivo u svrhu razumijevanja i praćenja mrežnog prometa i optimizacije rada mrežne stranice.

Ipak, s ciljem dodatne zaštite vaše privatnosti, osigurali smo da vaša IP adresa ostane anonimna na način da ju Google platforma ne arhivira.

Kolačiće koje prikuplja Google Analytics zadržavaju se 26 mjeseci.

Korištenjem ove mrežne stranice dajete Google-u pristanak na korištenje vaših podataka prema uvjetima koje propisuje Google, opisane na njihovoj stranici: Google’s Privacy Policy i u svrhu gore navedenih razloga.

Možete isključiti Google Analytics na način da odbijete kolačiće, onemogućite JavaScript ili slijedite upute na stranici: use the opt-out service provided by Google.

Ne preuzimamo odgovornost za bilo kakve poveznice na drugim web stranicama koje se nalaze na ovoj web stranici. Poveznice su samo uključene u informativne svrhe i ne impliciraju da podržavamo ili preporučujemo proizvode, usluge ili mišljenja koja se na njima nude.

Korištenje ove web stranice podliježe zakonima Republike Hrvatske. Svi sporovi koji proizlaze iz korištenja web stranice ili ovih uvjeta bit će riješeni pred nadležnim sudom u Republici Hrvatskoj.

Zadržavamo pravo izmijeniti ove uvjete korištenja u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Bilo kakve promjene stupaju na snagu odmah nakon objave na ovoj web stranici. Stoga savjetujemo posjetiteljima da povremeno provjeravaju ovu stranicu kako bi bili upoznati s najnovijim uvjetima korištenja.